NZ  Monster Jam

Mitä tekee "eläkkeelle" jäänyt viisikymppinen stunt -ajaja. No muuttaa tietenkin maalle, ostaa ison maatilan ja rakentaa sen täyteen monsteriautoja.
Ajelimme eräänä päivänä Queenslandista kohti etelää kun tien varressa oleva aita oli ripustettu täyteen naisten rintaliivejä ja hetkeä myöhemmin niiden takaa näkyi rivi monsteriautoja. Monsteriautoilla tarkoitetaan miestä korkeemmilla renkailla varustettua autoa. Autoja oli pari kymmentä ja lisäksi rivi mönkijöitä joka lähtöön. Ensimmäinen puoli tuntinen kuluikin siinä kun yritimme katsella että millaista kulkupeliä sitä haluaisi kokeilla. Uskokaa tai älkää niin täällä olisi päässyt ihan itse ajamaa soramontuille tuommoisella monsteri koulubussilla, mutta valitsimme kuitenkin kuljettajaksemme tuon kokeneen stunt miehen. Koulubussi oli kuulemma maailman suurin ja toiseksi suurin löytyy Australiasta, täällä kun kaikkea verrataan Australiaan vähän kun meillä Ruotsiin.
Jaana valinta olisi ollut Pink Caddy
Mökijöillä meno oli hauskaa
Tämä se on - koulubussi
Valinnan vaikeutta
Rintaliivit lienevät entisiltä ihailijoilta
Kapusimme kirjaimellisesti tikapuita pitkin koulubussin kyytiin, ensin kiinnitettiin turvavyöt ja sitten hirviö liikkeelle. Aika epätodellinen tuntu se oli kun koulubussilla ajettiin vaikka minkälaisista mäistä ja romuautojen päältä, ei sen menoa tuntunut hidastavan mikään. Pojat olivat haltijoissaan ja tästä varmasti riittää kerrottavaa kavereille hiekkalaatikolla. Tämän jälkeen oli poikien vuoro päästä radalle oikeilla lasten mönkijöillä. Tällaisen ostoa kotiinkin jo harkittiin, sillä niin kivaa meno oli.

Moottorimaatila oli piristävä taukopaikka, eikä sitä sovi ohittaa. Siellä oli myös eräänlaisia erävaellusautoja, jotka oli itse tehty ja kykeneviä menemään sellaisista paikoista mistä tavallisella maasturilla ei ehkä pääsisi, mutta kokeillaan ehkä ensi kerralla.

Isännän kalareissuauto